5P5A2777.jpg

inrichting en upcycling advies

* prijs op maat *

Deze optie is mogelijk in combinatie met het kleuradvies en interieurplan. Samen kijken we hoe we een ruimte het beste kunnen inrichten, zodat het echt jouw plek wordt. Of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer of werkruimte!

We kijken welke meubels mogelijk een tweede leven kunnen krijgen dmv upcycling en we kijken wat er nog ontbreekt. Daarbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van duurzaam geproduceerde materialen en producten en tweede hands materialen.

Als er voor gekozen wordt om de de huidige meubels te vervangen door nieuwe of andere producten kijken we er samen naar hoe je oude meubels eventueel een tweede leven kunnen krijgen. 

Advies geef ik niet binnen de vaste kaders die worden gebruikt door interieurstylisten, juist niet! Ik kijk naar wat bij jou past en waar jij je thuis bij voelt! Ik maak een ontwerp met kleurkaart en stylingsadvies en je voert het zelf of je kunt ervoor kiezen dat Puur van Anne dit voor je uitvoert.

Ook is een complete re-styling door Puur van Anne mogelijk. Bij deze optie neemt Puur van Anne je al het werk uit handen. De kosten zijn project afhankelijk.